Overige films

The Mummy Returns (Stephen Sommers, 2001, VS). Vervolg op bioscoophit uit 1999 trakteert op dezelfde tot leven gewekte mummie en andermaal op speciale effecten, Brendan Fraser en Rachel Weisz. RTL7, 20.30-22.50u.

Hope Floats (Forest Whitaker, 1998, VS). ‘Warm menselijk’ drama met Sandra Bullock als bedrogen echtgenote die met dochtertje terugkeert naar geboortestadje in Texas en aldaar behoedzaam een nieuwe relatie begint en haar tirannieke moeder (Gena Rowlands) trotseert. RTL8, 20.30-22.35u.

Training Day (Antoine Fuqua, 2001, VS). Denzel Washington kreeg Oscar voor hoofdrol van corrupte rechercheur die even hard steelt en evenveel drugs gebruikt als de criminelen die hij geacht wordt op te sporen. In verdienstelijke genrefilm leidt hij de nog ongerepte agent Ethan Hawke door de beruchtste wijken van Los Angeles. Veronica, 20.30-22.55u.