Kleinste kamertje (2)

De wc’s op openbare plekken zoals restaurants, musea en cafés, vindt Saskia op de Weegh uit Deventer erg interessant. Ze fotografeert deze plekken graag. „Het vertelt veel over de betreffende organisatie. Soms word je blij verrast, zoals bij dit lunchcafé in Deventer.”
De wc’s op openbare plekken zoals restaurants, musea en cafés, vindt Saskia op de Weegh uit Deventer erg interessant. Ze fotografeert deze plekken graag. „Het vertelt veel over de betreffende organisatie. Soms word je blij verrast, zoals bij dit lunchcafé in Deventer.”

De wc’s op openbare plekken zoals restaurants, musea en cafés, vindt Saskia op de Weegh uit Deventer erg interessant. Ze fotografeert deze plekken graag. „Het vertelt veel over de betreffende organisatie. Soms word je blij verrast, zoals bij dit lunchcafé in Deventer.”