Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Kleinste kamertje (2)

De wc’s op openbare plekken zoals restaurants, musea en cafés, vindt Saskia op de Weegh uit Deventer erg interessant. Ze fotografeert deze plekken graag. „Het vertelt veel over de betreffende organisatie. Soms word je blij verrast, zoals bij dit lunchcafé in Deventer.”
De wc’s op openbare plekken zoals restaurants, musea en cafés, vindt Saskia op de Weegh uit Deventer erg interessant. Ze fotografeert deze plekken graag. „Het vertelt veel over de betreffende organisatie. Soms word je blij verrast, zoals bij dit lunchcafé in Deventer.”

De wc’s op openbare plekken zoals restaurants, musea en cafés, vindt Saskia op de Weegh uit Deventer erg interessant. Ze fotografeert deze plekken graag. „Het vertelt veel over de betreffende organisatie. Soms word je blij verrast, zoals bij dit lunchcafé in Deventer.”