Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

4 THEATERCONCERT

Foto Jan Willem Geuzenbroek
Foto Jan Willem Geuzenbroek Geuzenbroek, Jan Willem

Huub van der Lubbe

Amsterdam: Comedy Theater in de Nes. Aanvang: 20.30u. Entree: 20 euro. Res: www.comedytheater.nl

Huub van der Lubbe geeft een solo-optreden. Zonder zijn muzikale kameraden van De Dijk en zonder de dichtersformatie Concordia. Maar wel met componist, arrangeur en pianist Jan Robijns. Al meer dan 30 jaar zijn Huub van der Lubbe en Jan Robijns de beste vrienden. Vanaf hun eerste kennismaking zijn ze samen liedjes gaan schrijven en muziek gaan maken. Dit gezamenlijke artistieke verleden is de basis voor deze muzikale theateravond.