tv film

tv film Deuce Bigalow: European Gigolow (Mike Bigelow, 2005) RTL5, 20.30-22.00u. De Amerikaanse komiek Rob Schneider nam een flauwe film op in Amsterdam en wist Jeroen Krabbé te strikken voor een van de grotere rollen. Voor de rest bestaat de film uit dezelfde ongein die al in deel 1 te zien was. Ook met een kleine rol voor Hanna Verboom. Eddie Griffin (l) and Rob Schneider star in Columbia Pictures' comedy Deuce Bigalow: European Gigolo.
tv film Deuce Bigalow: European Gigolow (Mike Bigelow, 2005) RTL5, 20.30-22.00u. De Amerikaanse komiek Rob Schneider nam een flauwe film op in Amsterdam en wist Jeroen Krabbé te strikken voor een van de grotere rollen. Voor de rest bestaat de film uit dezelfde ongein die al in deel 1 te zien was. Ook met een kleine rol voor Hanna Verboom. Eddie Griffin (l) and Rob Schneider star in Columbia Pictures' comedy Deuce Bigalow: European Gigolo.

Deuce Bigalow: European Gigolow (Mike Bigelow, 2005)RTL5, 20.30-22.00u.

De Amerikaanse komiek Rob Schneider nam een flauwe film op in Amsterdam en wist Jeroen Krabbé te strikken voor een van de grotere rollen. Voor de rest bestaat de film uit dezelfde ongein die al in deel 1 te zien was. Ook met een kleine rol voor Hanna Verboom.

Petites Coupures (Pascal Bonitzer, 2002)Ned. 2, 23.50-1.25u.

Elke film waarin Daniel Auteuil speelt is vrijwel altijd de moeite waard. Hier speelt hij journalist Bruno, die in een midlifecrisis zit. Hij is getrouwd, heeft een minnares (Ludivine Sagnier) en valt ook voor de moeilijk te doorgronden Béatrice (Kristin Scott Thomas).