Martha moet naar school

Leerlingen van de Beekmanschool in Den Bosch demonstreerden dinsdag voor het stadhuis. Zij willen dat de 13-jarige Martha weer naar school komt. WFA40T:DEMONSTRATIE KINDEREN VOOR MUZIKANTJE:DEN BOSCH;15APR2008- Op initiatief van leerlingen van de Beekmanschool is er gedemonstreerd. De demonstratie in Den Bosch was tegen kinderarbeid. De muzikale demonstratie ging om Martha, een Roma meisje en straatmuzikantje, naar school te krijgen. Uieindelijk ging de demonstratie naar het stadhuis waar met burgemeester Rombouts is gesproken. WFA/dc/str.Dolph Cantrijn WFA
Leerlingen van de Beekmanschool in Den Bosch demonstreerden dinsdag voor het stadhuis. Zij willen dat de 13-jarige Martha weer naar school komt. WFA40T:DEMONSTRATIE KINDEREN VOOR MUZIKANTJE:DEN BOSCH;15APR2008- Op initiatief van leerlingen van de Beekmanschool is er gedemonstreerd. De demonstratie in Den Bosch was tegen kinderarbeid. De muzikale demonstratie ging om Martha, een Roma meisje en straatmuzikantje, naar school te krijgen. Uieindelijk ging de demonstratie naar het stadhuis waar met burgemeester Rombouts is gesproken. WFA/dc/str.Dolph Cantrijn WFA WFA

Leerlingen van de Beekmanschool in Den Bosch demonstreerden dinsdag voor het stadhuis. Zij willen dat de 13-jarige Martha weer naar school komt. Martha is één van de Roma kinderen in Den Bosch die op straat muziek spelen voor geld. Burgemeester Rombouts heeft al gezegd dat zij dat in zijn stad niet langer mogen doen. Tot nu toe heeft dat helemaal niet geholpen. Dat komt omdat Roma kinderen op straat muziek moeten spelen van hun ouders en niet omdat zij dat echt willen. (foto: WFA)