Kati Heck

Kati Heck Sittard Bonzenspeck und Prollgehabe is de eerste museale solo-expositie van Kati Heck (Düsseldorf 1979). Op grote doeken, in installaties en tekeningen ensceneert Heck haar commentaar op de actualiteit. Zonder een blad voor de mond te nemen verwerkt de in Antwerpen wonende kunstenaar dit commentaar fijnzinnig in beeldelementen, composities en kunsthistorische verwijzingen. Zijzelf, of personen uit haar privéomgeving dienen daarbij dikwijls als figuranten voor burleske scènes. Kati Heck t/m 15 juni in Museum Het Domein, Kapittelstraat 6, Sittard. Di-zo 11-17u.
Kati Heck Sittard Bonzenspeck und Prollgehabe is de eerste museale solo-expositie van Kati Heck (Düsseldorf 1979). Op grote doeken, in installaties en tekeningen ensceneert Heck haar commentaar op de actualiteit. Zonder een blad voor de mond te nemen verwerkt de in Antwerpen wonende kunstenaar dit commentaar fijnzinnig in beeldelementen, composities en kunsthistorische verwijzingen. Zijzelf, of personen uit haar privéomgeving dienen daarbij dikwijls als figuranten voor burleske scènes. Kati Heck t/m 15 juni in Museum Het Domein, Kapittelstraat 6, Sittard. Di-zo 11-17u.

Sittard

Bonzenspeck und Prollgehabe is de eerste museale solo-expositie van Kati Heck (Düsseldorf 1979). Op grote doeken, in installaties en tekeningen ensceneert Heck haar commentaar op de actualiteit. Zonder een blad voor de mond te nemen verwerkt de in Antwerpen wonende kunstenaar dit commentaar fijnzinnig in beeldelementen, composities en kunsthistorische verwijzingen. Zijzelf, of personen uit haar privéomgeving dienen daarbij dikwijls als figuranten voor burleske scènes.

Kati Heck t/m 15 juni in Museum Het Domein, Kapittelstraat 6, Sittard. Di-zo 11-17u.