Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

In de wei (5)

In de wei (5) klik@nrc.nl „Mijn vader heeft een aantal schapen en dit jaar zijn er opvallend veel rammetjes geboren. En die jochies – hoe jong ze ook zijn – houden ervan kopstoten uit te delen.” Femmie de Kruijff uit Nijkerk.
In de wei (5) klik@nrc.nl „Mijn vader heeft een aantal schapen en dit jaar zijn er opvallend veel rammetjes geboren. En die jochies – hoe jong ze ook zijn – houden ervan kopstoten uit te delen.” Femmie de Kruijff uit Nijkerk.

„Mijn vader heeft een aantal schapen en dit jaar zijn er opvallend veel rammetjes geboren. En die jochies – hoe jong ze ook zijn – houden ervan kopstoten uit te delen.” Femmie de Kruijff uit Nijkerk.