Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

7 BOEKENBEURS

Kingdom Come

Rotterdam: TENT. Zondag 12.00-18.00u. Inl: www.tentrotterdam.nl

Tijdens de boekenbeurs Kingdom Come presenteren en verkopen onafhankelijke uitgevers hun bijzondere uitgaven. De beurs wordt afgesloten door een middagprogramma in het auditorium. Een gesprek met de provo-oprichter Roel van Duijn, een vertoning van de documentaire Revisiting Father And The Source Family o.a. over sekteleider Father Yod en muziek van Kawabata Makato en Tsuyama Atsushi (Acid Mothers Temple) en Yoshida Tatsuya (RUINS).