tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Soul Deep. The Story of Black Popular Music België 2, 00.00-01.00u. BBC-serie over de geschiedenis van de zwarte popmuziek: van de klassieke rhythm & blues tot hiphop. Aan de hand van unieke archiefbeelden en gesprekken met zangers, muzikanten, componisten en producers wordt het verhaal verteld.
tv nieuws en documentaires Soul Deep. The Story of Black Popular Music België 2, 00.00-01.00u. BBC-serie over de geschiedenis van de zwarte popmuziek: van de klassieke rhythm & blues tot hiphop. Aan de hand van unieke archiefbeelden en gesprekken met zangers, muzikanten, componisten en producers wordt het verhaal verteld.

Soul Deep. The Story of Black Popular MusicBelgië 2, 00.00-01.00u.

BBC-serie over de geschiedenis van de zwarte popmuziek: van de klassieke rhythm & blues tot hiphop. Aan de hand van unieke archiefbeelden en gesprekken met zangers, muzikanten, componisten en producers wordt het verhaal verteld.