Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Economie

4 VIEREN

Vergeet mij niet!
Vergeet mij niet!

Secretaressedag

onder meer www.fleurop.nl

Ja, ja. Al druk in de weer deze ochtend, chef, baas of anderszins leidinggevende? Niets vergeten? Het is de derde donderdag van april... (geen belletje?) Het is secretaressedag. Je weet wel, dat commerciële feestje dat in 1952 door de Amerikaanse ‘National Secretaries Association’ is geïntroduceerd en inmiddels naar Nederland is overgewaaid. Een dag die de gemiddelde secretaresse natuurlijk overdreven vindt („er is toch ook geen bazendag”) maar niettemin erg op prijs stelt („ach, een bloemetje, dat had je niet hoeven doen!”). Snel op zoek dus naar een last minute kado. Geef een bon voor stoelmassage, een ster (www.geefeenster.nl) of kado naar keuze (www.pluimen.nl). Met een bloemetje toon je je minder origineel, maar niet minder attent: bestel bijvoorbeeld deze ochtend nog op de Fleurop-site en het boeket wordt ’s middags bezorgd. (JvG)

Met bijdragen van Jessica van Geel, Leonieke den Heten, Remmelt Otten en Janet van der Vaart