In de wei (3)

In de wei (3) klik@nrc.nl „Het drukke lamseizoen is voor ons weer bijna achter de rug”, schrijft familie Van Vliet uit Voorschoten. Op de foto een paar lammetjes van een dag oud. „Omdat het ’s nachts nog zo koud is mogen ze in de stal slapen, overdag mogen ze lekker naar buiten.”
In de wei (3) klik@nrc.nl „Het drukke lamseizoen is voor ons weer bijna achter de rug”, schrijft familie Van Vliet uit Voorschoten. Op de foto een paar lammetjes van een dag oud. „Omdat het ’s nachts nog zo koud is mogen ze in de stal slapen, overdag mogen ze lekker naar buiten.” Vliet, familie van

„Het drukke lamseizoen is voor ons weer bijna achter de rug”, schrijft familie Van Vliet uit Voorschoten. Op de foto een paar lammetjes van een dag oud. „Omdat het ’s nachts nog zo koud is mogen ze in de stal slapen, overdag mogen ze lekker naar buiten.”