2 lachen

David, uitgelachen door Elmo
David, uitgelachen door Elmo

2 keer YouTube op 1 scherm

www.youtubedoubler.com

Ooit rende hij samen met Pamela Anderson over het strand om mensen te redden van verdrinkingsdood. Hier verschijnt David Hasselhoff in een heel fout clipje samen met springende Afrikanen en wordt in het filmpje naast hem keihard uitgelachen door Elmo uit Sesamstraat. En dit is niet het enige grappige filmpje hier. Er worden combinaties gemaakt van twee YouTube-filmpjes die het naast elkaar erg goed doen. Klik als je aankomt op de site op favorieten en dan bijvoorbeeld op ‘Baby vs Extreme Break Dancing’. Links een klein kindje, dat supercool aan het breakdancen is, rechts de volwassen versie die een showtje weggeeft. En echt waar, die kleine kan nog heel groot worden, wat een talent! Voor een meer romantische combinatie van filmpjes bekijk: ‘Kissing’. Het fenomeen zoenen van twee kanten bekeken. Je kunt ook zelf een combinatie uploaden. (MB)