Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Première `Iron Man` speciaal in Den Haag

DEN HAAG. In het Pathé-theater aan de Spuimarkt in Den Haag vindt woensdagavond 16 april de wereldpremière plaats van de actiefilm Iron Man. Dit ter gelegenheid van de opening van de nieuwe bioscoop. Pathé Spuimarkt is de tweede megabioscoop in Den Haag. Het complex heeft negen zalen met in totaal 2.400 stoelen. Iron Man, de verfilming van een comic, met Robert Downey jr. en Gwyneth Paltrow, is woensdagavond eenmalig te zien. Vanaf 1 mei draait de film in heel Nederland.

Lees een uitgebreid interview met Leonard Nolens op: www.nrc.nl/kunst