Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Politiek

Jeugd Zimbabwe is wachten zat

Jeugd Zimbabwe is wachten zat De Zimbabweaanse jongerenorganisatie Yidez (Youth Initiative for Democracy in Zimbabwe) plaatste deze advertentie in de Financial Gazette in Harare. Zimbabwe wacht nog steeds op de uitslag van de presidentsverkiezingen. Lees meer over de impasse in Zimbabwe op pagina 6. Foto AFP An ad by the Youth Initiative for Democracy in Zimbabwe (Yidez) pictured in a the Zimbabwean Financial Gazette newspaper in Harare, on April 13, 2008. The Zimbabwean army will not intervene against civilians after the disputed March 29 poll and soldiers will remain in their barracks, Information Minister Sikhoanyiso Ndlovu said on April 13, 2008. "The army will not fight against Zimbabweans because it is there to protect them, but it will definitely meet any foreign invading forces bent on reversing the gains of our independence. However, I do not see that happening," he said in an interview with The Sunday Mail. AFP PHOTO / ALEXANDER JOE
Jeugd Zimbabwe is wachten zat De Zimbabweaanse jongerenorganisatie Yidez (Youth Initiative for Democracy in Zimbabwe) plaatste deze advertentie in de Financial Gazette in Harare. Zimbabwe wacht nog steeds op de uitslag van de presidentsverkiezingen. Lees meer over de impasse in Zimbabwe op pagina 6. Foto AFP An ad by the Youth Initiative for Democracy in Zimbabwe (Yidez) pictured in a the Zimbabwean Financial Gazette newspaper in Harare, on April 13, 2008. The Zimbabwean army will not intervene against civilians after the disputed March 29 poll and soldiers will remain in their barracks, Information Minister Sikhoanyiso Ndlovu said on April 13, 2008. "The army will not fight against Zimbabweans because it is there to protect them, but it will definitely meet any foreign invading forces bent on reversing the gains of our independence. However, I do not see that happening," he said in an interview with The Sunday Mail. AFP PHOTO / ALEXANDER JOE AFP