Overige films

Bring It on / Girls United (Peyton Reed, 2000, VS). Tienerfilm verschaft inzicht in de wereld van de (Amerikaanse) cheerleaders, die zich in landelijke competities met elkaar meten, en bevestigt clichés over lippenstiftfascisme en genadeloze competitie om een date met een van de jongens op het veld. RTL5, 20.30-22.15u.

The Empire Strikes Back (Irvin Kershner, 1980, VS). Vervolg op Star Wars bleek deel V te zijn van een beoogde sage in negen episoden en werd eveneens een der lucratiefste Amerikaanse films aller tijden. RTL7, 20.30-22.50u.

The Boys from Brazil (Franklin J. Schaffner, 1978, VS). Merkwaardige thriller naar bestseller van Ira Levin. Kamparts Mengele (Gregory Peck) heeft via genetische manipulatie bijna honderd Hitler-klonen uitgezet. Naar Simon Wiesenthal gemodelleerde Laurence Olivier krijgt er lucht van. BBC1, 0.30-2.30u.