Is dit mijn kind? (3)

Is dit mijn kind? (3) klik@nrc.nl „Dit is Fiene, geboren op 20 september 2007”, schrijft Esther Molenaar uit Huizen. „Op de foto zit onze kleine boef bij ons aan tafel voor een van haar eerste hapjes. Deze foto geeft precies aan wat ze van haar eerste culinaire maaltijd vond.”
Is dit mijn kind? (3) klik@nrc.nl „Dit is Fiene, geboren op 20 september 2007”, schrijft Esther Molenaar uit Huizen. „Op de foto zit onze kleine boef bij ons aan tafel voor een van haar eerste hapjes. Deze foto geeft precies aan wat ze van haar eerste culinaire maaltijd vond.” Molenaar, Esther

„Dit is Fiene, geboren op 20 september 2007”, schrijft Esther Molenaar uit Huizen. „Op de foto zit onze kleine boef bij ons aan tafel voor een van haar eerste hapjes. Deze foto geeft precies aan wat ze van haar eerste culinaire maaltijd vond.”