Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Beeldende kunst

1 KUNSTPROJECT

Dropstuff.nl

Almere Stadshart i.s.m Museum De Paviljoens. T/m 29 april. Het paviljoen is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Inl: www.dropstuff.nl

Dropstuff.nl is een landelijk kunst- en educatieproject in twaalf Nederlandse musea, toegankelijk via een interactief mobiel paviljoen. Het project wil de relatie tussen hedendaagse kunst, jongerencultuur en de vrijheid van meningsuiting verkennen en bediscussiëren. Op de wand van het mobiel paviljoen, een scherm van zestig vierkante meter, worden de bijdragen van de jongeren, (12) deelnemende kunstenaars en iedereen die graag iets wil inbrengen met tekst, beeld, of films vertoond.