tv film

tv film Silent Hill (Christophe Gans, 2006) Net5, 22.15-00.50u. Verfilming van gelijknamige survival horror-videogame werd visuele krachtpatserij. Spookstadje wordt geteisterd door onderaardse branden en is gehuld in mist en apocalyptische asregens. Moeder brengt adoptiedochter erheen om haar van demonen te bevrijden.
tv film Silent Hill (Christophe Gans, 2006) Net5, 22.15-00.50u. Verfilming van gelijknamige survival horror-videogame werd visuele krachtpatserij. Spookstadje wordt geteisterd door onderaardse branden en is gehuld in mist en apocalyptische asregens. Moeder brengt adoptiedochter erheen om haar van demonen te bevrijden.

Silent Hill(Christophe Gans, 2006)Net5, 22.15-00.50u.

Verfilming van gelijknamige survival horror-videogame werd visuele krachtpatserij. Spookstadje wordt geteisterd door onderaardse branden en is gehuld in mist en apocalyptische asregens. Moeder brengt adoptiedochter erheen om haar van demonen te bevrijden.