Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Milieu en natuur

Spoedcursus conservator

Spoedcursus conservator KINDEREN In het Nationaal Museumweekend gaan in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam de collectiedepots open voor rondleidingen. Daar bewaart het museum vogels, zoogdieren, skeletten, fossielen en insecten. De spoedcursus 'conservator' laat kinderen een opgezette ijsbeer, een slang op sterk water, insecten en fossiele botten zien. Hoe komt het museum daaraan en wat doet de conservator ermee? De cursus wordt zaterdag en zondag gegeven om 11u30, 13u en 14u30.Rondleidingen elk half uur van 11u30 tot 16u. Natuurhistorisch Museum Rotterdam, Westzeedijk 345. Krab op sterk water
Spoedcursus conservator KINDEREN In het Nationaal Museumweekend gaan in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam de collectiedepots open voor rondleidingen. Daar bewaart het museum vogels, zoogdieren, skeletten, fossielen en insecten. De spoedcursus 'conservator' laat kinderen een opgezette ijsbeer, een slang op sterk water, insecten en fossiele botten zien. Hoe komt het museum daaraan en wat doet de conservator ermee? De cursus wordt zaterdag en zondag gegeven om 11u30, 13u en 14u30.Rondleidingen elk half uur van 11u30 tot 16u. Natuurhistorisch Museum Rotterdam, Westzeedijk 345. Krab op sterk water

In het Nationaal Museumweekend gaan in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam de collectiedepots open voor rondleidingen. Daar bewaart het museum vogels, zoogdieren, skeletten, fossielen en insecten. De spoedcursus 'conservator' laat kinderen een opgezette ijsbeer, een slang op sterk water, insecten en fossiele botten zien. Hoe komt het museum daaraan en wat doet de conservator ermee? De cursus wordt zaterdag en zondag gegeven om 11u30, 13u en 14u30.Rondleidingen elk half uur van 11u30 tot 16u. Natuurhistorisch Museum Rotterdam, Westzeedijk 345.