Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Algemeen

Ledenvergadering

Een spannende ledenvergadering voor onze lokale afdeling van een landelijke politieke partij: een politiek gewichtig rapport wordt gepresenteerd. De persberichten zijn de deur uit en ik zit de vergadering voor. Vijf minuten voor de opening gaat mijn telefoon: NRC Handelsblad. „Komt het uit als ik u een paar vragen stel?”

Ik ren de zaal uit, zoek een stil plekje en formuleer vast wat antwoorden. Op de vraag blijkt maar een antwoord mogelijk. „Ja, ik ben erg tevreden over de bezorging van de NRC.”

Stefan van der Stigchel