Dansfilms van Rosas

Dansfilms van Rosas Het dansgezelschap Rosas van Anne Teresa de Keersmaeker bestaat dit jaar 25 jaar. In de aanloop naar de nieuwe voorstelling Zeitung (9-12 april Muziektheater Amsterdam), toont bioscoop Rialto in Amsterdam daarom een Rosas-filmprogramma. Op 4 april om 20u wordt geopend met Dance Notes (Corps Accords) van Michel Follin. Op 5 april volgen de films: Rosas Shorts (Ottone/Ottone, Rosa en Tippeke), Fase, Four Movements to the Music of Steve Reich en een eigen keuze van De Keersmaeker. 4-5 april Rialto, Ceintuurbaan 338, Amsterdam. 020-6768700 of www.rialtofilm.nl.
Dansfilms van Rosas Het dansgezelschap Rosas van Anne Teresa de Keersmaeker bestaat dit jaar 25 jaar. In de aanloop naar de nieuwe voorstelling Zeitung (9-12 april Muziektheater Amsterdam), toont bioscoop Rialto in Amsterdam daarom een Rosas-filmprogramma. Op 4 april om 20u wordt geopend met Dance Notes (Corps Accords) van Michel Follin. Op 5 april volgen de films: Rosas Shorts (Ottone/Ottone, Rosa en Tippeke), Fase, Four Movements to the Music of Steve Reich en een eigen keuze van De Keersmaeker. 4-5 april Rialto, Ceintuurbaan 338, Amsterdam. 020-6768700 of www.rialtofilm.nl.

Het dansgezelschap Rosas van Anne Teresa de Keersmaeker bestaat dit jaar 25 jaar. In de aanloop naar de nieuwe voorstelling Zeitung (9-12 april Muziektheater Amsterdam), toont bioscoop Rialto in Amsterdam daarom een Rosas-filmprogramma. Op 4 april om 20u wordt geopend met Dance Notes (Corps Accords) van Michel Follin. Op 5 april volgen de films: Rosas Shorts (Ottone/Ottone, Rosa en Tippeke), Fase, Four Movements to the Music of Steve Reich en een eigen keuze van De Keersmaeker.

4-5 april Rialto, Ceintuurbaan 338, Amsterdam. 020-6768700 of www.rialtofilm.nl.