Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

4 FEESTJE

Het kan ook te veel zijn: Too Much Fun Club
Het kan ook te veel zijn: Too Much Fun Club

Too Much Fun Club

Eindhoven: Plan-2, Klokgebouw Strijp-S. Zaterdag 22.00-04.00u. Entree: 12 euro. Inl: www.myspace.com/too_much_fun_club

Zaterdag geeft HeyHeyHey weer een Too Much Fun Club feest. Too Much Fun Club is voortgekomen uit The Little League feesten, georganiseerd door dezelfde mensen. De feesten staan volledig in het teken van nieuwe muziek door jonge en frisse bands en dj’s. Live: Poney Poney, She’s A Boy, Moulinex & Xinobi. Dj-sets: Aysam, The Longmen, Les Amateurs De Vinyl, Fragment, Piro, Boner. Hosted by: Y’sKid, vj Metal Magic 7000.