Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Entertainment

2 FESTIVAL

S5 Open Boek

Leiden: Scheltema complex. Zaterdag 13.00-23.30u, zondag 13.00-18.30u. Toegang: gratis. Inl: www.scheltemacomplex.nl

Tijdens het interdisciplinair kunstenfestival S5 Open Boek staan twee dagen de deuren van het Scheltemacomplex in Leiden open, iedereen kan binnen lopen en de programma’s bijwonen. S5 Open Boek bestaat uit een mix van boeklezingen, presentaties, beeldende kunst, animaties, afgewisseld met muziek, theater, gedichten en verhalen voor zowel kinderen als volwassenen. Met o.a. Rick de Leeuw, Maria Barnas, Onno Blom en een zevengangen historisch diner uit klassieke kookboeken.