Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires De (laatste) Nieuwste Show Ned.3, 23.01-23.22u. Gauw kijken voor het niet meer kan! De Nieuwste Show van BNN en NPS had een dagelijkse satirische nieuwsrubriek moeten worden, maar het programma trok te weinig kijkers om te blijven bestaan. Gemiddeld keken tussen de 150.000 en 200.000 mensen. Vanavond is de laatste uitzending. DE NIEUWSTE SHOW Patrick Lodiers, presentator van het satirische BNN programma.
tv nieuws en documentaires De (laatste) Nieuwste Show Ned.3, 23.01-23.22u. Gauw kijken voor het niet meer kan! De Nieuwste Show van BNN en NPS had een dagelijkse satirische nieuwsrubriek moeten worden, maar het programma trok te weinig kijkers om te blijven bestaan. Gemiddeld keken tussen de 150.000 en 200.000 mensen. Vanavond is de laatste uitzending. DE NIEUWSTE SHOW Patrick Lodiers, presentator van het satirische BNN programma. Kippa

De (laatste) Nieuwste ShowNed.3, 23.01-23.22u.

Gauw kijken voor het niet meer kan! De Nieuwste Show van BNN en NPS had een dagelijkse satirische nieuwsrubriek moeten worden, maar het programma trok te weinig kijkers om te blijven bestaan. Gemiddeld keken tussen de 150.000 en 200.000 mensen. Vanavond is de laatste uitzending.

Soul DeepBelgië 2, 00.00-01.00u.

BBC-serie over de geschiedenis van de zwarte popmuziek: van de klassieke Rhythm & Blues tot Gospel, Soul, Motown, Funk en Hip Hop. Aan de hand van unieke archiefbeelden en gesprekken met zangers, muzikanten, componisten en producers wordt het verhaal verteld.