Ruimteschip in haven Rotterdam

Ruimteschip in haven Rotterdam Rotterdam. Een exemplaar van het Russische ruimtevaartuig Boeran (‘sneeuwstorm’) kwam gisteren aan in de haven van Rotterdam, op weg van Bahrein naar het Technik Museum Speyer bij het Duitse Mannheim. De Boeran werd in de jaren tachtig ontwikkeld als antwoord op de Space Shuttle. Slechts één exemplaar heeft, in 1988, een (onbemande) vlucht gemaakt van twee baantjes om de aarde. Foto Bas Czerwinski 02-04-2008, ROTTERDAM. RUSSISCHE SPACE SHUTTLE. FOTO BAS CZERWINSKI Buran
Ruimteschip in haven Rotterdam Rotterdam. Een exemplaar van het Russische ruimtevaartuig Boeran (‘sneeuwstorm’) kwam gisteren aan in de haven van Rotterdam, op weg van Bahrein naar het Technik Museum Speyer bij het Duitse Mannheim. De Boeran werd in de jaren tachtig ontwikkeld als antwoord op de Space Shuttle. Slechts één exemplaar heeft, in 1988, een (onbemande) vlucht gemaakt van twee baantjes om de aarde. Foto Bas Czerwinski 02-04-2008, ROTTERDAM. RUSSISCHE SPACE SHUTTLE. FOTO BAS CZERWINSKI Buran Czerwinski, Bas