Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Media

op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Vanavond begint de NAVO-top in Boekarest Kwartfinales Champions League voetbal: Fenerbahçe - Chelsea en Arsenal - Liverpool.

Blog Erica Verdegaal

Econoom Erica Verdegaal blogt drie keer per week op nrcnext.nl. Deze week vertelt ze over haar salarishistorie. Eerste salaris: manden met bloembollen sjouwen, voor 50 gulden per week. „Sindsdien kunnen we niet meer zonder geld, want een eerste inkomen maakt verslaafd aan salaris.”

Lees deze en andere blogs van Erica Verdegaal via nrcnext.nl/erica

Verkiezingen in Zimbabwe

Gisteravond verwachtte de oppositie te worden uitgeroepen als winnaar van de Zimbabweaanse verkiezingen. Is Mugabe al afgetreden, of is er toch een nieuwe stemronde nodig?

Lees verder via nrc.nl/zimbabwe

Hoe burgerlijk ben jij?

Als je volwassen wordt maak je een goede kans net zo burgerlijk te worden als de types die je ooit zo verafschuwde. Nrc.next heeft een test ontwikkeld waarmee je kunt controleren hoe burgerlijk jij bent.

Doe de test ‘Hoe burgerlijk ben jij’ via nrcnext.nl/burgerlijk

Fitna al gezien?

In het nieuwsthema vind je achtergronden, de film en het laatste nieuws.

Alles over Wilders via nrc.nl/wilders