Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Media

tv andere aanraders

Dirty sexy moneyNet5, 21.25-22.20u.

Een soap – maar dan van de kwaliteit van Lost of Six Feet Under (DSM is van dezelfde schrijvers) – over het leven van de superrijke en extravagante familie Darling. Hun advocaat zorgt dat alle schandalen verdwijnen. Maar dan gaat hij dood, en wordt zijn zoon, pro bono advocaat Nick, gevraagd de zaakjes over te nemen. De cast belooft in elk geval veel goeds: Donald Sutherland speelt patriarch Tripp, Peter Krause (Six Feet Under) is advocaat Nick en William Baldwin zoon Patrick.