tv nieuws en documentaires

Dokument: Uitbehandeld, maar niet opgegeven. Ned.2, 22.50-0.15u. Vandaag begint de jaarlijkse Week van de Psychiatrie. Reden voor Dokument om het portret van de omstreden en gelauwerde psychiater Detlef Petry en zijn onorthodoxe aanpak te laten zien. Petry gaat met patiënten winkelen en viert samen met hen Sinterklaas.
Dokument: Uitbehandeld, maar niet opgegeven. Ned.2, 22.50-0.15u. Vandaag begint de jaarlijkse Week van de Psychiatrie. Reden voor Dokument om het portret van de omstreden en gelauwerde psychiater Detlef Petry en zijn onorthodoxe aanpak te laten zien. Petry gaat met patiënten winkelen en viert samen met hen Sinterklaas.

Brian Keenan: Back to BeirutBBC 2, 20.00-21.00u.

Brian Keenan kwam achttien jaar geleden vrij na gegijzeld te zijn geweest door Hezbollah. Vijf jaar lang ging Keenan geblinddoekt en geketend door het leven. In deze documentaire keert hij terug naar de locaties in Libanon waar hij werd vastgehouden. Het is de eerste keer dat hij het land echt ziet.

Dokument: Uitbehandeld, maar niet opgegeven. Ned.2, 22.50-0.15u.

Vandaag begint de jaarlijkse Week van de Psychiatrie. Reden voor Dokument om het portret van de omstreden en gelauwerde psychiater Detlef Petry en zijn onorthodoxe aanpak te laten zien. Petry gaat met patiënten winkelen en viert samen met hen Sinterklaas.