tv film

Antitrust (Peter Howitt, 2001) RTL 7, 22.15-0.15u. Milo krijgt een baan aangeboden bij een groot computerbedrijf, om te werken aan een groot satellietsysteem. Als een vriend van hem, die niet voor het bedrijf wilde werken, vermoord wordt begint hij achterdochtig te worden. Met Ryan Phillippe en Claire Forlani.

Bad company(Joel Schumacher, 2002) SBS 6, 20.30-22.45u.

Wanneer een aan Harvard afgestudeerde CIA-agent vermoord wordt tijdens een klus, huurt de CIA zijn tweelingbroer in. De jongen van de straat moet het project waaraan zijn broer is begonnen afmaken. Met Anthony Hopkins en Chris Rock in de hoofdrol.

Antitrust(Peter Howitt, 2001)RTL 7, 22.15-0.15u.

Milo krijgt een baan aangeboden bij een groot computerbedrijf, om te werken aan een groot satellietsysteem. Als een vriend van hem, die niet voor het bedrijf wilde werken, vermoord wordt begint hij achterdochtig te worden. Met Ryan Phillippe en Claire Forlani.