Overige films

Tombés du ciel (Philippe Lioret, 1993, Frankrijk). Jean Rochefort mag schitteren in bitterzoete komedie over een man die zijn paspoort (en zijn schoenen) kwijt is en noodgedwongen enkele dagen vertoeft in het surrealistische niemandsland van een luchthaven. Hij vindt er aansluiting bij een gemêleerd gezelschap allochtone outcasts. TV5, 18.30-20.30u.

Bad Company (Joel Schumacher, 2002, VS). Joegoslavische schavuiten dreigen, door blunders van de CIA, een Russische atoombom tot ontploffing te brengen in hartje New York. Vaardige popcornfilm moest première uitstellen vanwege 11 september 2001 en flopte. SBS, 20.30-22.45u.

Antitrust (Peter Howitt, 2001, VS). Tim Robbins lijkt erg op Bill Gates in degelijke paranoia-thriller over softwarebedrijf waar het niet pluis is. Met Ryan Philippe als idealistische whizzkid die er aan de slag gaat. RTL7, 22.15-0.15u.