Liukin in San Jose de sterkste op balk

Liukin in San Jose de sterkste op balk San Jose, 31 maart. De Amerikaanse turnster Nastia Liukin heeft de Pacific Rim Gymnastics in San Jose gewonnen. Na haar zege van zaterdag in de meerkamp, was zij gisteren bij de toestelfinales de beste op balk met 16.175 punten. Aan brug werd Liukin tweede, mede als gevolg van een val. Bij de mannen maakte Paul Hamm veel indruk. De olympisch kampioen van 2004, die na een afwezigheid van twee jaar is teruggekeerd, won eerst de meerkamp en was gisteren bij de toestelfinales goed voor overwinningen bij het voltigeren en op brug. Hij werd ook nog tweede op vloer en derde aan rek. Foto AFP Gymnast Nastia Liukin of the United States performs on the balance bar during the 2008 Pacific Rim Gymnastics Championships March 30, 2008 at the San Jose McEnery Convention Center in San Jose, California. Greg Trott/Getty Images/AFP = FOR NEWSPAPER, INTERNET, TELCOS AND TELEVISION USE ONLY = AFP