2 Hergebruiken

Tweede kans voor de pannenlap

Retro-kindermode

www.metzonderjas.nl

Heb je op zolder nog een paar oude tafelkleden, lakens of gordijnen liggen? Gooi ze dan niet weg! Veronique en Belinda, de ontwerpers van de kledinglijn Met Zonder Jas kunnen er nog een hoop leuke spullen van maken. Onder het mom ‘geef pannenlappen een tweede kans’ transformeren ze oude stoffen tot hippe retro kinderkleding. De keus in de internetwinkel is groot, voor zowel jongens als meisjes. Erg geinig zijn de kledingstukken met daarop de afbeelding van kinderhelden als Calimero, Barbapapa, Nijntje, Paulus de boskabouter, Holly Hobbie en de smurfen. Behalve schattige jurkjes, rokjes, broekpakjes, shirtjes en truien verkoopt Met Zonder Jas ook leuke hebbedingen. Met name de slabjes en tassen, gemaakt van pannenlap, zijn erg origineel. De kinderkleding is overigens verkrijgbaar vanaf maat 68 tot maat 140. (RH)