Yuri Rost

Yuri Rost Den Haag Het Fotomuseum toont foto’s van Russische boeren, zwervers, acteurs en academici van de fotograaf Yuri Rost uit de periode 1946-1997. Bij elke foto legt Rost uit wat hem aanspreekt in de geportretteerde en wat hem met hen verbindt. In het huidige Rusland belichaamt fotograaf en schrijver-journalist Yuri Rost (Kiev, 1939) voor velen de dissidente pers van de jaren ’70 en ’80. In geschriften, foto’s en gesproken observaties van Yuri Rost is de individuele mens in zijn directe omgeving de hoofdrolspeler. T/m 29 juni Fotomuseum Den Haag, Stadhoudersln di-zo 12-18u Rost, Yuri

Den Haag

Het Fotomuseum toont foto’s van Russische boeren, zwervers, acteurs en academici van de fotograaf Yuri Rost uit de periode 1946-1997. Bij elke foto legt Rost uit wat hem aanspreekt in de geportretteerde en wat hem met hen verbindt. In het huidige Rusland belichaamt fotograaf en schrijver-journalist Yuri Rost (Kiev, 1939) voor velen de dissidente pers van de jaren ’70 en ’80. In geschriften, foto’s en gesproken observaties van Yuri Rost is de individuele mens in zijn directe omgeving de hoofdrolspeler.

T/m 29 juni Fotomuseum Den Haag, Stadhoudersln di-zo 12-18u