We Are Scientists

We Are Scientists Rotterdam Rockmuziek die doordacht is, soms episch, vaak lawaaiig en dansbaar, beloven Keith Murray en Chris Cain nu ze tot een duo zijn uitgedund. De Amerikaanse band We Are Scientists heeft zichzelf het imago aangemeten van afstandelijke nerds, maar laat met hits als Nobody move, nobody gets hurt horen dat ze in staat zijn tot lekker in het gehoor liggende popsongs. Het nieuwe album Brain Thrust Mastery bevat muziek die je een dreun voor je brein verkoopt, aldus Murray. 1 april Rotown, Rotterdam, 2 april Vera, Groningen, 3 april Tivoli De Helling, Utrecht.

Rotterdam

Rockmuziek die doordacht is, soms episch, vaak lawaaiig en dansbaar, beloven Keith Murray en Chris Cain nu ze tot een duo zijn uitgedund. De Amerikaanse band We Are Scientists heeft zichzelf het imago aangemeten van afstandelijke nerds, maar laat met hits als Nobody move, nobody gets hurt horen dat ze in staat zijn tot lekker in het gehoor liggende popsongs. Het nieuwe album Brain Thrust Mastery bevat muziek die je een dreun voor je brein verkoopt, aldus Murray.

1 april Rotown, Rotterdam, 2 april Vera, Groningen, 3 april Tivoli De Helling, Utrecht.