Verloren Paradijs

Verloren Paradijs Schiedam De tentoonstelling Verloren Paradijs. Monumentaal tekenen ontleent zijn titel aan het boek Paradise Lost van John Milton uit 1667, waarin hij in rijmloze verzen vertelt over de opstand in de hemel. De tentoonstelling maakt gebruik van diverse interpretaties uit de literatuur over het paradijs. Robbie Cornelissen, Raquel Maulwurf, Erik Odijk, Sandro Setola, Renie Spoelstra, Aji V.N. en Hans de Wit gaan elk in op het verlies van de onschuld van de natuur. Tot 8 juni Stedelijk Museum Schiedam. Hoogstraat 112-114. Inl 010-246 3666 & www.stedelijkmuseumschiedam.nl

Schiedam

De tentoonstelling Verloren Paradijs. Monumentaal tekenen ontleent zijn titel aan het boek Paradise Lost van John Milton uit 1667, waarin hij in rijmloze verzen vertelt over de opstand in de hemel. De tentoonstelling maakt gebruik van diverse interpretaties uit de literatuur over het paradijs. Robbie Cornelissen, Raquel Maulwurf, Erik Odijk, Sandro Setola, Renie Spoelstra, Aji V.N. en Hans de Wit gaan elk in op het verlies van de onschuld van de natuur.

Tot 8 juni Stedelijk Museum Schiedam. Hoogstraat 112-114. Inl 010-246 3666 & www.stedelijkmuseumschiedam.nl