tv nieuws en documentaires

Netwerk Ned.2, 20.25-20.50u. Reportage over het duurzaamheidsbeleid van het kabinet. In 2020 zou een vijfde van de energie duurzaam moet worden geproduceerd. Maar er is geen ruimte op het energienet. Ook groene energie van windmolens heeft last van capaciteitsgebrek op het stroomnet.
Netwerk Ned.2, 20.25-20.50u. Reportage over het duurzaamheidsbeleid van het kabinet. In 2020 zou een vijfde van de energie duurzaam moet worden geproduceerd. Maar er is geen ruimte op het energienet. Ook groene energie van windmolens heeft last van capaciteitsgebrek op het stroomnet.

NetwerkNed.2, 20.25-20.50u.

Reportage over het duurzaamheidsbeleid van het kabinet. In 2020 zou een vijfde van de energie duurzaam moet worden geproduceerd. Maar er is geen ruimte op het energienet. Ook groene energie van windmolens heeft last van capaciteitsgebrek op het stroomnet.

Het uur van de wolf: Low – You may need a murdererNed.2, 22.50-23.50u.

Alan Sparhawk en zijn vrouw Mimi Parker zijn samen de band Low. En mormoon. Op hun cd Drums And Guns staan ze zichzelf toe over God te zingen. In Het uur van de wolf een verslag van de tournee met de hele familie, dat tevens een portret geeft van het hedendaagse Amerika.