The Banishment

The Banishment In 6 bioscopen The Banishment (Izgnanie), de tweede film van Andrej Zvjagintsev, is gebaseerd op de autobiografische roman The Laughing Matter van William Saroyan uit 1953 waarin hij zijn eigen huwelijk met een bittere blik onder de loep legt. Het is een film die lijdende mannen op de voorgrond zet en de vrouwen waaraan zij lijden als ledenpoppen op de achtergrond. Die onbalans is uiteindelijk onbevredigend. Regie: Andrej Zvjagintsev. Met: Konstantin Lavronenko, Aleksander Balujev, Maksim Sjibajev, Maria Bonnevie. scene uit de film The Banishment (2007) Oorspronkelijke titel: Izgnanie FOTO: Contact Film
The Banishment In 6 bioscopen The Banishment (Izgnanie), de tweede film van Andrej Zvjagintsev, is gebaseerd op de autobiografische roman The Laughing Matter van William Saroyan uit 1953 waarin hij zijn eigen huwelijk met een bittere blik onder de loep legt. Het is een film die lijdende mannen op de voorgrond zet en de vrouwen waaraan zij lijden als ledenpoppen op de achtergrond. Die onbalans is uiteindelijk onbevredigend. Regie: Andrej Zvjagintsev. Met: Konstantin Lavronenko, Aleksander Balujev, Maksim Sjibajev, Maria Bonnevie. scene uit de film The Banishment (2007) Oorspronkelijke titel: Izgnanie FOTO: Contact Film Contact Film

In 6 bioscopen

The Banishment (Izgnanie), de tweede film van Andrej Zvjagintsev, is gebaseerd op de autobiografische roman The Laughing Matter van William Saroyan uit 1953 waarin hij zijn eigen huwelijk met een bittere blik onder de loep legt. Het is een film die lijdende mannen op de voorgrond zet en de vrouwen waaraan zij lijden als ledenpoppen op de achtergrond. Die onbalans is uiteindelijk onbevredigend.

Regie: Andrej Zvjagintsev. Met: Konstantin Lavronenko, Aleksander Balujev, Maksim Sjibajev, Maria Bonnevie.