Multitasking

Multitasking Den Bosch Multitasken heet het fenomeen waaraan het Stedelijk Museum in Den Bosch een tentoonstelling wijdt. Het grotendeels van de Neue Gesellschaft für Bildende Kunst uit Berlijn overgenomen project brengt 20 jongere en oudere kunstenaars uit de hele wereld samen. De kunstwerken vermommen zich niet als pamflet, maar verkennen de multitaskende maatschappij om vervolgens op te komen voor waarden die verloren dreigen te gaan zoals concentratie, rust en de waarde van stilte. (SM’s) Den Bosch, t/m 1/6. Ma dicht. Di & do 13-21u. Wo, vr, za en zo 13-17u. Inl www.sm-s.nl schoolbord

Den Bosch

Multitasken heet het fenomeen waaraan het Stedelijk Museum in Den Bosch een tentoonstelling wijdt. Het grotendeels van de Neue Gesellschaft für Bildende Kunst uit Berlijn overgenomen project brengt 20 jongere en oudere kunstenaars uit de hele wereld samen. De kunstwerken vermommen zich niet als pamflet, maar verkennen de multitaskende maatschappij om vervolgens op te komen voor waarden die verloren dreigen te gaan zoals concentratie, rust en de waarde van stilte.

(SM’s) Den Bosch, t/m 1/6. Ma dicht. Di & do 13-21u. Wo, vr, za en zo 13-17u. Inl www.sm-s.nl