Mug met de gouden tand

Mug met de gouden tand Tournee Mug Met De Gouden Tand speelt de realistische relatiekomedie Inside Out, over het lesbische stel Hedwig en Titia, dat in crisis geraakt doordat Hedwig maandenlang in bed blijft liggen met een Ayaan Hirsi Ali obsessie. In het wegpesten van de politica ziet Hedwig het bewijs dat Nederland lijdt aan ernstige gelijkschakeling. Zo dient de relatiekomedie als vehikel van een interessante cultuurkritiek. Joan Nederlof schreef de tekst, Lineke Rijxman regisseert, en samen spelen ze op onvergetelijke wijze het kibbelende stel. Tournee t/m 7 juni. Inl www.mugmetdegoudentand.nl

Tournee

Mug Met De Gouden Tand speelt de realistische relatiekomedie Inside Out, over het lesbische stel Hedwig en Titia, dat in crisis geraakt doordat Hedwig maandenlang in bed blijft liggen met een Ayaan Hirsi Ali obsessie. In het wegpesten van de politica ziet Hedwig het bewijs dat Nederland lijdt aan ernstige gelijkschakeling. Zo dient de relatiekomedie als vehikel van een interessante cultuurkritiek. Joan Nederlof schreef de tekst, Lineke Rijxman regisseert, en samen spelen ze op onvergetelijke wijze het kibbelende stel.

Tournee t/m 7 juni. Inl www.mugmetdegoudentand.nl