Lars and the Real Girl

Lars and the Real Girl In 7 bioscopen Lars (Ryan Gosling) is een vereenzaamde, pijnlijk verlegen jongeman in een koud, winters dorp in het noordwesten van de VS. Hij woont in de garage achter zijn ouderlijk huis, waar zijn broer Gus (Paul Schneider) woont met zijn zwangere echtgenote Karin (Emily Mortimer). Om de eenzaamheid te doorbreken bestelt Lars via internet een siliconen-sexpop van het merk RealGirl. En hij denkt dat het meisje, dat hij de naam Bianca geeft, echt bestaat. Lars and the Real Girl . Regie: Craig Gillespie. Met: Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider. In 7 bioscopen. scene uit de film Lars and the Real Girl (2007) FOTO: A-Film A Film Distribution

In 7 bioscopen

Lars (Ryan Gosling) is een vereenzaamde, pijnlijk verlegen jongeman in een koud, winters dorp in het noordwesten van de VS. Hij woont in de garage achter zijn ouderlijk huis, waar zijn broer Gus (Paul Schneider) woont met zijn zwangere echtgenote Karin (Emily Mortimer). Om de eenzaamheid te doorbreken bestelt Lars via internet een siliconen-sexpop van het merk RealGirl. En hij denkt dat het meisje, dat hij de naam Bianca geeft, echt bestaat.

Lars and the Real Girl . Regie: Craig Gillespie. Met: Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider. In 7 bioscopen.