Knielen op een bed violen

Knielen op een bed violen Tournee In de een getrouwe toneelversie van Jan Siebelinks onverbiddelijke bestseller Knielen op een bed violen speelt Cees Geel de tuinder die in een christelijke sekte geraakt en zo van zijn gezin vervreemdt. Wendell Jaspers speelt zijn onbestorven weduwe. Regisseuse Madeleine Matzer ontkomt niet aan het bondig navertellen van het boek. Maar daar staan een luchtige en charmante toon, en sterke beelden tegenover. Van de drie zwartgejaste predikers bijvoorbeeld, die tuinder Hans omringen onder dreigend licht. Tournee t/m 31 mei. Inl www.bostheaterproducties.nl. (links Cees Geel)
Knielen op een bed violen Tournee In de een getrouwe toneelversie van Jan Siebelinks onverbiddelijke bestseller Knielen op een bed violen speelt Cees Geel de tuinder die in een christelijke sekte geraakt en zo van zijn gezin vervreemdt. Wendell Jaspers speelt zijn onbestorven weduwe. Regisseuse Madeleine Matzer ontkomt niet aan het bondig navertellen van het boek. Maar daar staan een luchtige en charmante toon, en sterke beelden tegenover. Van de drie zwartgejaste predikers bijvoorbeeld, die tuinder Hans omringen onder dreigend licht. Tournee t/m 31 mei. Inl www.bostheaterproducties.nl. (links Cees Geel)

Tournee

In de een getrouwe toneelversie van Jan Siebelinks onverbiddelijke bestseller Knielen op een bed violen speelt Cees Geel de tuinder die in een christelijke sekte geraakt en zo van zijn gezin vervreemdt. Wendell Jaspers speelt zijn onbestorven weduwe. Regisseuse Madeleine Matzer ontkomt niet aan het bondig navertellen van het boek. Maar daar staan een luchtige en charmante toon, en sterke beelden tegenover. Van de drie zwartgejaste predikers bijvoorbeeld, die tuinder Hans omringen onder dreigend licht.

Tournee t/m 31 mei. Inl www.bostheaterproducties.nl.