IJsstation

IJsstation BUITENLAND Londen In het fantastische Antarctische IJsstation kunnen de meest extreme omstandigheden van de meest afgelegen plaats in de wereld ervaren worden. O.l.v. de IJsstation commandeur kunnen bezoekers onder het ijs duiken.‘Kadetten’ kunnen vriezende temperaturen tot -40 graden beleven, een 24 uur durende duisternis en het leven ervaren in een pinguïnkolonie. I.s.m de British Antarctic Survey, attendeert deze expositie ons op global warming. T/m 20 April, Ice Station Antarctica, Natural History Museum, Cromwell Road, Londen SW7 0044 20 7942 5000 & www.nhm.ac.uk Adelie penguins drift on ice floe in the Southern Ocean off the Australian Antarctic Territory, 04 March 2007. The new glacial ice Wilkins Runway situated 65kms from the Australian research station of Casey will allow Australian scientists to greatly expand their studies on the effects climate change is having on Antarctica's fragile environment by providing 20-30 flights from Hobart each summer. AFP PHOTO/AUSTRALIAN ANTARCTIC DIVISION/Frederique OLIVIER opwarming van de aarde klimaatverandering AFP

Londen

In het fantastische Antarctische IJsstation kunnen de meest extreme omstandigheden van de meest afgelegen plaats in de wereld ervaren worden. O.l.v. de IJsstation commandeur kunnen bezoekers onder het ijs duiken.‘Kadetten’ kunnen vriezende temperaturen tot -40 graden beleven, een 24 uur durende duisternis en het leven ervaren in een pinguïnkolonie. I.s.m de British Antarctic Survey, attendeert deze expositie ons op global warming.

T/m 20 April, Ice Station Antarctica, Natural History Museum, Cromwell Road, Londen SW7 0044 20 7942 5000 & www.nhm.ac.uk