Het hondje is bang

Het hondje is bang Op een dag wauw hondje* bij raaf op bezoek komen. Dus deed hij dat. Hij deed het. Maar bij het avondeten vond hij het vies. En toen hij ging slapen deed de raaf het lichtje uit. En hij hoorde een monster. „Help help help help!” „Waar dan?” zei de raaf, „je verbeeldt het.” „Ik hou het licht aan ja?” „Goed, slaap lekker ja.” Eind. (Hondje heet Kees*) Eigen verhaal van Ida Weidner, 6 jaar, uit Amsterdam

Op een dag wauw hondje* bij raaf op bezoek komen. Dus deed hij dat. Hij deed het. Maar bij het avondeten vond hij het vies. En toen hij ging slapen deed de raaf het lichtje uit. En hij hoorde een monster. „Help help help help!” „Waar dan?” zei de raaf, „je verbeeldt het.” „Ik hou het licht aan ja?” „Goed, slaap lekker ja.” Eind. (Hondje heet Kees*)

Eigen verhaal van Ida Weidner, 6 jaar, uit Amsterdam