Dutch Directors Film Weekend

Dutch Directors Film Weekend Amsterdam Op 29 en 30 maart organiseert de Dutch Directors Guild dat tien jaar bestaat, met het Filmmuseum een tweedaags filmfestival: het DDG Film Weekend. Tien Nederlandse regisseurs hebben hun favoriete film uitgekozen. De regisseurs zullen tijdens het festival hun keuze zelf toelichten. Favoriet van Michiel van Erp is The Burger & the King: the Live & Cuisine of Elvis Presley, regie James Marsh). Van Mijke de Jong Elephantin de regie van Gus van Sant. Van Joram Lürsen Raging Bull in de regie van Martin Scorsese. Filmmuseum. Inl www.filmmuseum.nl & 020-6842807. Raging Bull (Martin Scorsese)
Dutch Directors Film Weekend Amsterdam Op 29 en 30 maart organiseert de Dutch Directors Guild dat tien jaar bestaat, met het Filmmuseum een tweedaags filmfestival: het DDG Film Weekend. Tien Nederlandse regisseurs hebben hun favoriete film uitgekozen. De regisseurs zullen tijdens het festival hun keuze zelf toelichten. Favoriet van Michiel van Erp is The Burger & the King: the Live & Cuisine of Elvis Presley, regie James Marsh). Van Mijke de Jong Elephantin de regie van Gus van Sant. Van Joram Lürsen Raging Bull in de regie van Martin Scorsese. Filmmuseum. Inl www.filmmuseum.nl & 020-6842807. Raging Bull (Martin Scorsese)

Amsterdam

Op 29 en 30 maart organiseert de Dutch Directors Guild dat tien jaar bestaat, met het Filmmuseum een tweedaags filmfestival: het DDG Film Weekend. Tien Nederlandse regisseurs hebben hun favoriete film uitgekozen. De regisseurs zullen tijdens het festival hun keuze zelf toelichten. Favoriet van Michiel van Erp is The Burger & the King: the Live & Cuisine of Elvis Presley, regie James Marsh). Van Mijke de Jong Elephantin de regie van Gus van Sant. Van Joram Lürsen Raging Bull in de regie van Martin Scorsese.

Filmmuseum. Inl www.filmmuseum.nl & 020-6842807.