Dinobos

Dinobos KINDEREN Amersfoort Waan je in de oertijd en sta oog in oog met een Tyrannosaurus Rex, een Centrosaurus of een Maiasaurus. In het Dinobos van dierenpark Amersfoort komen bezoekers wel 60 levensechte dinosauriërs op een wandelroute tegen met hun glinsterende ogen, enorme hoorns, scherpe tanden en harde pantserplaten. Kinderen kunnen ook zelf dinobotten opgraven, in de dino-kinderboerderij kunnen de allerkleinsten knuffelen met babydino’s. Dierenpark Amersfoort, B. Wuytierslaan 224. Dag v.a. 30 maart 09-18u (tot 29 maart 10-17u). Inl www.dierenparkamersfoort.nl

Amersfoort

Waan je in de oertijd en sta oog in oog met een Tyrannosaurus Rex, een Centrosaurus of een Maiasaurus. In het Dinobos van dierenpark Amersfoort komen bezoekers wel 60 levensechte dinosauriërs op een wandelroute tegen met hun glinsterende ogen, enorme hoorns, scherpe tanden en harde pantserplaten. Kinderen kunnen ook zelf dinobotten opgraven, in de dino-kinderboerderij kunnen de allerkleinsten knuffelen met babydino’s.

Dierenpark Amersfoort, B. Wuytierslaan 224. Dag v.a. 30 maart 09-18u (tot 29 maart 10-17u). Inl www.dierenparkamersfoort.nl