De Gouden Eeuw

De Gouden Eeuw Rotterdam Volgens een test weet maar 54 procent van de Nederlanders wat de Gouden Eeuw is. Ouders die daar wat aan willen doen kunnen met hun kinderen naar de expositie Macht & Glorie in het Maritiem Museum, waar de topstukken van het Scheepvaartmuseum Amsterdam en het Maritiem uit de 17de eeuw bijeengebracht zijn. Op de expositie wordt die tijd ook voor kinderen vanaf 10 jaar verteld door stripfiguren uit Van Nul tot Nu; over de eeuw van de walvisvaart, VOC, slavenhandel en ontdekkingsreizen. T/m 8 sept Maritiem Museum R'dam, Leuvehaven. Di-za 11-17u

Rotterdam

Volgens een test weet maar 54 procent van de Nederlanders wat de Gouden Eeuw is. Ouders die daar wat aan willen doen kunnen met hun kinderen naar de expositie Macht & Glorie in het Maritiem Museum, waar de topstukken van het Scheepvaartmuseum Amsterdam en het Maritiem uit de 17de eeuw bijeengebracht zijn. Op de expositie wordt die tijd ook voor kinderen vanaf 10 jaar verteld door stripfiguren uit Van Nul tot Nu; over de eeuw van de walvisvaart, VOC, slavenhandel en ontdekkingsreizen.

T/m 8 sept Maritiem Museum R'dam, Leuvehaven. Di-za 11-17u