Daniele Gatti in Concertgebouw

Daniele Gatti in Concertgebouw Amsterdam De Italiaanse dirigent Daniele Gatti leidt twee concertprogramma’s bij het Koninklijk Concertgebouworkest met belangrijkse stukken uit de negentiende eeuw. Op 2 en 3 april 20u15 klinken de ouverture Tannhäuser van Richard Wagner, Tod und Verklärung van Richard Strauss en de Derde symfonie ‘Eroica’ van Beethoven. Op 4 april 20u15 dirigeert Gatti de ouverture Manfred van Schumann, de Variaties op een thema van J. Haydn van Brahms en de Vijfde symfonie van Tsjaikovski. KCO: 2,3,4 april Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345 Italian conductor Daniele Gatti, appointed French National Orchestra new musical director, poses 17 October 2007 in Radio France concert hall in Paris. The 45-year-old Milanese will succeed from September 2008 on to German Kurt Masur. Le chef d'orchestre italien Daniele Gatti, nommé directeur musical de l'Orchestre national de France (ONF), pose le 17 octobre 2007 dans la salle de concert de la maison de Radio France dont dépend cette formation de 120 musiciens. Le Milanais de 45 ans sucèdera à partir de septembre 2008 à l'Allemand Kurt Masur, âgé de 80 ans. AFP PHOTO STEPHANE DE SAKUTIN AFP

Amsterdam

De Italiaanse dirigent Daniele Gatti leidt twee concertprogramma’s bij het Koninklijk Concertgebouworkest met belangrijkse stukken uit de negentiende eeuw. Op 2 en 3 april 20u15 klinken de ouverture Tannhäuser van Richard Wagner, Tod und Verklärung van Richard Strauss en de Derde symfonie ‘Eroica’ van Beethoven. Op 4 april 20u15 dirigeert Gatti de ouverture Manfred van Schumann, de Variaties op een thema van J. Haydn van Brahms en de Vijfde symfonie van Tsjaikovski.

KCO: 2,3,4 april Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345