Achteruitkijkspiegel als GPS, tv en handsfree-set

ds_400.jpgDe rijinstructeur heeft het je geleerd: kijk regelmatig in de spiegels als je achter het stuur zit. Met de multifunctionele achteruitkijkspiegel van het Chinese bedrijf Dsus is dat geen probleem. De DS-400 beschikt over een mp3-speler, handsfree set, gps navigatiesysteem, usb-aansluiting en sd-kaartlezer.Het 4 inch grote aanraakscherm  heeft een resolutie van 480 x 272 pixels en dat is voldoende om er routes, maar ook videobeelden op te vertonen. Bijvoorbeeld beelden van een achteruitrij-camera, maar Dsus maakt ook spiegels waar je tv op kunt kijken. Toepasselijk motto: ‘for safe drive’.De fabrikant levert een montagestuk mee voor dertig gangbare automodellen en heeft zelfs kans gezien om een stel speakers in de spiegel te bouwen.

Hier de specificaties op een rijtje: Operating system: Microsoft Windows CE NET4.2 core versionCPU: Samsung S3C2440A-400MHZStorage temperature: -65 to +150 degree CelsiusMain Functions:GPS NavigationHand Free Bluetooth speakerRear-View LCD monitorMP3/MP4 playerUSB port and SD card reader4-inch, 16:9 wide LCD monitoro TFT, touch screen, 480×272- Built-in Bluetooth hand free systemo Pair with up to x different mobile phone (One at the time)o Manual/auto outgoing callo Manual/auto incoming call answeringo Incoming/outgoing call list- Video input monitor for Rear view camerao Active when in reverse gear- SD/MMC Card expansion sloto Support up to 2GB memory for maps and navigation application- Built in GPS antenna, Sirf-3 GPS high-sensitivity receiver (16 channels)o Dual antenna design with extra active antenna port- Built-in speakers - 2W- MP3/MP4 multimedia player- Language: Chinese/English, other language can be added- Easy in car installationo Fits more than 30 car model with special installation bracket