3 Lachen

Hillary kan niet wachten
Hillary kan niet wachten

Grappen over Hillary Clinton

tinyurl.com/2manxo

De strijd om de nominatie voor het Amerikaanse presidentschap is nog lang niet beslecht. Dat betekent dat de stroom aan parodiërende filmpjes over kandidaten op het internet voorlopig ook niet ophoudt. Jokelibrary.net, een website met meer dan twintigduizend grappen, heeft onder andere een filmpje gewijd aan Hillary. Een hilarische montage van haar ondertussen bekende euforische gezichtsuitdrukkingen moet aantonen dat ze staat te springen om het presidentschap. Hubbie Bill begeleidt zijn eega op de piano, en politieke tegenstanders als Bush en Cheney passeren de revue. Deze website biedt een grote verzameling van grappige tekstjes, foto’s en filmpjes, die niet echt overzichtelijk worden voorgesteld. Onder het kopje ‘political’ kan je verder lachen met Hillary en Bush, maar ook oudere (kandidaat-)presidenten krijgen ervan langs. (SV)