2 Reserveren

Stel je plekje zeker

Te koop: plek in de hemel

www.reserveaspotinheaven.com

Secure your place in heaven now… Or risk eternal damnation! Met deze onheilspellende woorden verwelkomen de makers van Reserve a Spot in Heaven hun bezoekers. Ze moeten wel, hoe verkoop je anders een fictief plekje in de hemel? Want makers Edgar Kim en Nathan Davis die na wat uurtjes brainstormen de site bedachten, zijn de eersten die toegeven dat het hier gaat om een grapje en een origineel cadeautje. Voor nog geen 13 dollar kun je een goede vriend of vriendin die ‘in zonde leeft’ dus zo’n felbegeerd plaatsje in de hemel geven, inclusief de (vlieg)trip omhoog, een ID-kaart en een ‘hoe en wat in de hemel’-gidsje. Voor 12 dollar meer doen ze er een vip-pas bij die je toegang verschaft tot het land van melk en honing en ‘al die andere plaatsen waar de elite komt’. Voor mensen die je liever de andere kant op stuurt: ze verkopen ook plekjes in de hel. (AM)